Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-02@16:17:47 GMT

فروش مودم‌های بی نام و نشان توسط اپراتورهای موبایل

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۹۱۹۴۹

فروش مودم‌های بی نام و نشان توسط اپراتورهای موبایل

در حالیکه برندهای مطرح متعددی مودم همراه تولید و عرضه می کنند برخی اپراتورها اقدام به فروش کالاهای بی نام و نشان می کنند که مشترکان را به دردسر می اندازد.

خبرگزاری فارس: با توسعه اینترنت موبایل مودم‌های همراه به ابزاری پراستفاده تبدیل شده اند و فروش این محصولات توسط اپراتور‌های تلفن همراه نیز باب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما در حالیکه برند‌های مطرح متعددی مودم همراه تولید و عرضه می‌کنند برخی اپراتور‌ها اقدام به فروش کالا‌های بی نام و نشان می‌کنند که مشترکان را به دردسر می‌اندازد.
اشکال فنی، نبود باتری یدکی و نداشتن امکانات نرم افزاری از جمله مشکلات این کالا‌ها برای خریداران است. برای مثال آداپتور و باتری شامل گارانتی نمی‌شود و درباره برخی مدل‌ها باتری در نمایندگی تعمیرات یافت نمی‌شود که در نتیجه مودم بلااستفاده خواهد شد.

برخی از مودم‌هایی که توسط اپراتور‌ها به فروش می‌رسند کیفیت پایین و امکانات کمی دارند؛ این محصولات حتی نام شرکت سازنده را ندارند که مشترک بتواند برای آن‌ها نرم افزار شرکت را دانلود کند و از امکانات آن بهره ببرد.
بهتر است خریداران هنگام خرید مودم‌های همراه از اپراتور حتما با دقت مشخصات مودم را بررسی کنند و ترجیحا از برند‌های مطرح خرید کنند که اگرچه در ابتدا هزینه بیشتری برای آن می‌پردازند، اما مودم با سیم کارت اپراتور خاصی لاک (قفل) نیست و امکانات نرم افزاری و خدمات پس از فروش بهتری خواهد داشت.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۱۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حیله غیراخلاقی تولیدکنندگان معروف تنقلات برای فروش بیشتر

پژوهش محققان بریتانیایی نشان می‌دهد که تولیدکنندگان معروف جهان مانند ام‌اندامز (M&Ms)، اریو (Oreo) و کیندر سورپرایز (Kinder Surprise) با ترفندهای غیراخلاقی، بسته‌بندی‌ها را به‌گونه‌ای طراحی‌ می‌کنند که کودکان را به هوس برای خوردن شیرینی و غذاهای ناسالم بیندازند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، طبق یک گزارش، شرکت‌های مواد غذایی از رنگ‌های روشن جذاب و شخصیت‌های کارتونی در تلاشی «غیراخلاقی» استفاده می‌کنند تا بچه‌ها را به سمت خواستن شیرینی‌ها و خوراکی‌های ناسالم سوق دهند. گروهی از کارشناسان تغذیه ۲۶۲ محصول غذایی شیرین فروخته شده در بریتانیا را با بسته‌بندی‌های خاص کودکان مورد بررسی قرار دهند که توسط ۱۰ شرکت بزرگ مواد غذایی ساخته شده بود.

این کمپین تحقیقاتی تولیدکنندگان مواد غذایی را متهم کرده است که به‌عمد از بسته‌بندی‌هایی استفاده می‌کنند که برای «تسخیر ذهن‌های کودکان» طراحی شده است تا مواد غذایی ناسالم بیشتری را بفروشند.

تحقیق گروهی از متخصصان مواد غذایی دانشگاه کوئین مری لندن نشان داد که:

۷۸ درصد این محصولات به دلیل محتوای چربی، نمک یا قند ناسالم تلقی شدند. ۶۷ درصد از افرادی که عکس یک شخصیت کارتونی را روی جلد خود داشتند، ناسالم بودند. ۸۰ درصد محصولات از رنگ‌های روشن و همچنین الگوهای سرگرم‌کننده و نوشته‌ها برای جلب توجه کودکان استفاده می‌کنند.

در این پژوهش مشخص شد که پاستیل‌های رنسام (Randoms)، کیندر سورپرایز (Kinder Surprise)، ام‌اندامز (M&Ms) همگی جزو خوراکی‌های ناسالمی دسته‌بندی می‌شوند که با وجود داشتن جلدهای رنگارنگ و جذاب برای کودکان، دارای شکر و چربی نامناسب برای کودکان هستند.

نتایج تحقیق نیز نشان داد که همه ۵۸ محصول جذاب مختص کودکان که توسط برند موندلیز، مالک برندهای Cadbury، Oreo، Milka و Dairylea، تولید شده است، ناسالم بودند.

در ماه فوریه، وس استریتینگ، مقام ناظر بر فعالیت وزیر بهداشت بریتانیا، ابراز نگرانی کرد که «به عنوان شهروند ما به‌شدت تحت تأثیر بازاریابی [غذایی] هستیم که دائماً به ما عرضه می‌شود و اکنون یک مورد فوریت برای اعمال محدودیت‌های جدید در بسته‌بندی مواد غذایی وجود دارد.»

پیش از این نیز سازمان دیده‌بان مردمی موسوم به «Public Eye» اعلام کرده است شیر خشک و غلات مخصوص نوزادان با نام‌های تجاری Cerelac و Nido که توسط شرکت سوئیسی نستله (Nestlé) برای کشورهای فقیر آسیایی، آفریقایی و آمریکای لاتین تولید می‌شود، دستورالعمل‌های ضدچاقی سازمان جهانی بهداشت (WHO) در اروپا را نادیده گرفته است.

کد خبر 749925

دیگر خبرها

  • دستگیری سارق گوشی همراه با ۸ فقره سرقت در کهگیلویه
  • حیله غیراخلاقی تولیدکنندگان معروف تنقلات برای فروش بیشتر
  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف
  • لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت
  • عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟
  • ویدیو/ جریمه ۲۰۰ میلیون دلاری اپراتورهای تلفن همراه متخلف در آمریکا
  • شناسایی سه واحد متخلف غیراستاندارد در یزد
  • نکات کلیدی برای خرید و فروش ملک در ستارخان
  • تأمین مودم پروژه فیبر نوری از محصولات تولید داخل
  • پلیس راهور تهران: استفاده از موبایل عامل ۴۶ درصد از تصادفات است