Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی ایرانسل، بیست و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک (الکامپ 97) روز شنبه ششم مرداد 1397 در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران گشایش می‌یابد و بازدیدکنندگان، طی چهار روز برپایی این نمایشگاه با تازه‌های فناوری آشنا می‌شوند.

در این دوره از نمایشگاه، ایرانسل، بزرگترین اپراتور دیتای ایران، به عنوان حامی نمایشگاه در سالن 38 و غرفه‌های فضای باز حضور دارد و آخرین محصولات و خدمات خود را در معرض دید علاقه‌مندان قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخشی از غرفه ایرانسل، امکان تجربه آخرین فناوری‌های ارتباطی و مودم‌های اینترنت همراه و ثابت و نیز فناوری تماس بر بستر نسل چهارم (VoLTE) و تماس بر بستر وای فای (VoWiFi) در اختیار بازدیدکنندگان قرار گرفته است.

در قسمت دیگری از غرفه ایرانسل، بازدیدکنندگان می‌توانند با آخرین امکانات عرضه شده در اپلیکیشن ایرانسل من و نوآوری‌های ایرانسل در زمینه پشتیبانی آنلاین و دیجیتال از مشترکان آشنا شوند. همچنین در این بخش، کارشناسان بخش ارتباط با مشترکان، آماده دریافت و رفع مشکلات احتمالی مشترکان هستند.

ایرانسل همچنین به عنوان اپراتور پیشرو در ارائه خدمات مبتنی بر فناوری اینترنت اشیا، به بازدیدکنندگان از نمایشگاه الکامپ 97 خدماتی در زمینه اینترنت اشیا و شهر هوشمند، خدمات ابری، مدیریت هوشمند ناوگان حمل‌ونقل، راهکار پرداخت، کیف پول هوشمند و سیمکارت NFC و نیز راهکارهای سازمانی مانند شبکه امن همراه (APN)، سیمکارت سازمانی و بسته‌های ویژه اینترنت سازمانی عرضه می‌کند.

بخش دیگری از غرفه ایرانسل نیز به معرفی شرکت‌های همکار ایرانسل مانند اسنپ، اسنپ فود، بامیلو و... اختصاص یافته است.

همچنین در غرفه‌های فضای باز، ایرانسل خدماتی همچون فروش مودم‌های اینترنت همراه و ثابت، ثبت‌نام رایگان سیمکارت ایرانسل، تعویض رایگان مودم‌های وایمکس به مودم جدید نسل چهار ثابت (TD-LTE) و تعویض رایگان سیمکارت معمولی ایرانسل به سیمکارت یوسیم با قابلیت اتصال به نسل 4 و 4.5 تلفن همراه را به بازدیدکنندگان ارائه می‌دهد.

بیست و چهارمین نمایشگاه الکامپ، تا 9 مرداد 97 در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران ادامه دارد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اینترنت تجارت الکترونیک تلفن همراه روابط عمومی مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۷۶۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود

ایتنا - شرکت نوکیا مشغول توسعه سیستم ارتباطات LTE/۴G برای ماه است و نخستین قطعه از شبکه احتمالا در اواخر سال جاری میلادی به این سیاره ارسال شود.
قرار است طی ماموریت IM-۲ شرکت Inituitive Machine سخت افزاری برای یک نسخه ساده از شبکه ارتباط اینترنتی به فضا پرتاب شود و روی قطب جنوب ماه فرود بیاید.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه Nova-C را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده Micro-Nova ساخت همین شرکت مرتبط می کند و به این ترتیب قابلیت های شبکه اینترنتی در مسافت های کوتاه و طولانی آزموده می شود.

تیری کلاین رییس Bell Labs Solutions Research در نوکیا در بیانیه ای اعلام کرد: ارتباطات نیز مانند سرپناه، غذا و تجهیزات حیاتی بخشی مهم از هر ماموریتی است که به مریخ انجام می شود. با ایجاد یک شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیاردها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند.

در سال ۲۰۲۰ میلادی ناسا قراردادهایی با ۱۴ شرکت امضا کرد تا فناوری های نوین برای پشتیبانی از برنامه آرتمیس را توسعه دهند. نوکیا ۱.۴۱ میلیون دلار دریافت کرد تا نخستین شبکه سلولی روی ماه را بسازد. این شرکت به جای توسعه فناوری های جدید، سخت افزارهای فعلی را برای محیط ماه سازگار کرد.

اگر همه چیز طبق برنامه ریزی پیش برود، شبکه ۴G/LTE نوکیا روی ماه پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم های فرکانس بسیار بالا(UHF) فراهم می کند که برای ارتباطات فضایی توسعه یافته اند. این امر نه تنها ارتباطات بین فضانوردان بلکه برای سیستم های رباتیک خودران روی ماه را تسریع می کند. علاوه بر آن شبکه مذکور به تدریج برای مریخ سازگار می شود و در آینده به ۵G ارتقا می یابد.

دیگر خبرها

  • تحویل غرفه‌های ناشران نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران آغاز شد
  • آغاز تحویل غرفه‌های ناشران نمایشگاه کتاب
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟
  • معرفی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری همدان در نمایشگاه اکسپو
  • استقبال بازدیدکنندگان داخلی و خارجی از غرفه صنایع‌دستی فارس در نمایشگاه ایران اکسپو
  • حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • تأمین مودم پروژه فیبر نوری از محصولات تولید داخل