Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- همراه اول نخستين مودم بومي ارتباطي براي اينترنت اشيا بر بستر کم‌پهنا (ان.بي-آي.او.تي) را در شبکه خود به مرحله بهره برداري رساند.

به گزارش چهارشنبه شرکت ارتباطات سيار ايران، توليد نخستين ماژول ارتباطي چند منظوره اينترنت اشيا بر بستر کم‌پهنا گام موثري براي دسترسي به مفاهيم شهر هوشمند، خانه هوشمند، شهروند هوشمند، کشاورزي هوشمند، انرژي هوشمند و غيره است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ماژول قطعه کدهاي برنامه نويسي شده اي است که از طريق آن امکانات مختلفي در اختيار کاربران قرار مي گيرد.
اين ماژول قابليت اين را دارد که به توليد انبوه برسد و مي تواند هر نوع دستگاهي را به شبکه کم‌پهنا متصل کند.
مصرف عمده اين ماژول در بخش گاز، برق و آب است.
همراه اول در ماه هاي گذشته بسترهاي لازم براي آزمايش توليدات 6 شرکت مودم ساز و چهار شرکت کنتورساز داخلي را در شبکه راديو، انتقال و هسته همراه اول بر بستر کم‌پهنا ايجاد کرد و در نهايت با بومي سازي پلتفرم هاي لازم براي پياده سازي اين اکوسيستم، آن را به مرحله توليد رساند.
در اين پروژه همه لايه هاي راديو، شبکه، انتقال و هسته در بستر ارتباطي همراه اول به روزرساني و براي اولين بار در کشور از سوي شرکت ارتباطات سيار ايران و شرکت ملي گاز براي مديريت هرچه بهتر انرژي در کشور اجرايي شده است.
پيش از اين شرکت ملي گاز ايران در نهم بهمن ماه 1395، تفاهمنامه هوشمندسازي کنتورهاي گاز کشور را با همراه اول امضا کرده بود.
بزودي کنتور هوشمند برق با همکاري وزارت نيرو و کنتور هوشمند آب با همکاري وزارت جهاد کشاورزي بر بستر کم پهنا راه اندازي مي شود.
همراه اول تنها اپراتوري است که موفق به راه اندازي بومي اين طرح شده است.
هوشمندسازي کنتورها، يکي از مهمترين زمينه هاي کاربرد اينترنت اشيا در جهان است.
اينترنت اشيا طبق تعريفي که درمنابع علمي شده، فناوري جديدي است که در آن براي هر موجودي ( اعم از انسان، حيوان يا اشيا) قابليت ارسال داده از طريق شبکه‌هاي ارتباطي، اعم از اينترنت يا انواع ديگر فراهم مي‌ شود.
در واقع اينترنت اشيا به بسياري از اشيا و وسايل محيط اطراف که به شبکه اينترنت متصل بوده و از طريق کاربري هاي موجود در تلفن هاي هوشمند و تبلت کنترل و مديريت مي شود، اشاره دارد.
اقتصام*2078*1961*
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۶۴۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محدودیت دسترسی به گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی برای کودکان فرانسوی

ایتنا - یک گروه کارشناسی توصیه کرد فرانسه باید استفاده از گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی را برای کودکان و نوجوانان محدود کند.
این گروه در بحبوحه نگرانی‌های فزاینده جهانی نسبت به تاثیر منفی گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی بر ذهن‌ کودکان و نوجوانان، توسط امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه تشکیل شده است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، این کارشناسان در گزارشی اعلام کردند کودکان زیر ۱۱ سال، باید از داشتن تلفن همراه منع شوند و استفاده از تلفن‌های هوشمند با قابلیت دسترسی به اینترنت، باید برای افراد زیر ۱۳ سال ممنوع شود. همچنین اپلیکیشن‌های شبکه اجتماعی باید برای کاربران زیر ۱۵ سال ممنوع شود و افراد زیر ۱۵ سال، فقط باید به پلتفرم‌هایی که اخلاقی تلقی می‌شوند، دسترسی داشته باشند. آنها گفتند قانونگذاران وظیفه دارند تصمیم بگیرند که چه پلتفرم‌هایی را می‌توان اخلاقی در نظر گرفت.

مکرون که به دنبال افزایش حمایت‌ها از خود در نظرسنجی‌های عمومی است، در ژانویه وعده داد پیش نویس قوانین سختگیرانه‌تری را برای محدود کردن زمان استفاده کودکان از گوشی و استفاده ازشبکه‌های اجتماعی معرفی کند. تلاش‌های او نشان‌دهنده نگرانی‌های روزافزون بین‌المللی در میان والدین، روان‌شناسان و سیاست‌گذاران است که فناوری‌های جدید ممکن است بیش از آنکه مفید باشد، به سلامت روان خردسالان، آسیب برسانند.

در این باره جراح کل آمریکا در سال میلادی گذشته، اعلام کرد شبکه اجتماعی می‌تواند به سلامت روان افراد کم سن و سال، آسیب عمیقی وارد کند و از شرکت‌های فناوری خواست از کودکان که مغز آنها در مراحل رشد حساسی است، حفاظت کنند.

این گروه کارشناسی که در آن، سروان موتون، متخصص مغز و اعصاب و آمینه بنیامینا، استاد روانپزشکی حضور دارند و همچنین شامل کارشناسان آموزش، حقوق و فناوری است، روز سه‌شنبه یافته‌های خود را به مکرون ارائه کرد.

در حال حاضر هیچ زمان مشخصی برای قانون جدید وجود ندارد و مشخص نیست که تا چه حد به توصیه‌های کارشناسان، عمل خواهد شد. این گروه اعلام کرد هر گونه حرکتی، باید بر تشدید قوانین برای شرکت‌های فناوری تمرکز کند. موتون در یک نشست خبری گفت: اینها کسانی هستند که در درجه اول مسئول هستند.

بر اساس گزارش رویترز، این گزارش همچنین نشان داد سپری کردن زمان طولانی در مقابل صفه گوشی، بر خواب کودکان تاثیر منفی می‌گذارد و یکی از عوامل چاقی مفرط آنها است. همچنین، شبکه اجتماعی می‌تواند خطر اضطراب و افسردگی را افزایش دهد.

دیگر خبرها

  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • ۳۰۰طرح ارتباطی طی دو سال اخیر در کهگیلویه و بویراحمد اجرا شده است
  • اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود
  • محدودیت دسترسی به گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی برای کودکان فرانسوی
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ نخستین متن پیامکی تبریک کریسمس بود
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • نصب یک هزار و ۹۲۶ کنتور هوشمند برق در شاهرود